viernes, 22 de noviembre de 2013

Activitat 3.3

Fes dues entrades al teu blog que tracten aquest dos temes:
  • Investiga a Internet que caracteritza el comportament dels següents tipus de malware:
a.- Adware. "Un programa de classe adware és qualsevol programa que automàticament mostra publicitat web a l'usuari durant la seua instal·lació o durant el seu ús per a generar lucre als seus autors. 'Ad' en la paraula 'adware' es referix a 'advertisement' en idioma anglés."
b.- Bloquejador."En farmacologia, un beta bloquejador (escrit ?-bloquejador) és un tipus de medicament usat en diverses condicions mèdiques, en particular en el tractament dels trastorns del ritme cardíac i en la cardioprotección posterior a un infart de miocardi. Els beta bloquejadors són també cridats agents bloquejadors beta- adrenérgicos, antagonistes beta-adrenérgicos o antagonistes beta. La majoria dels betabloqueadores són antagonistes purs, és a dir, la unió del medicament al receptor no ho activa, encara que alguns són antagonistes parcials, causant activació limitada del receptor és una activació considerablement menor que els agonistes completos.1"
c.- Bulo (Hoax)"Una faula o notícia falsa, és un intent de fer creure a un grup de persones que quelcom fals és real. El terme en anglés "hoax", amb el que també és conegut, es va popularitzar principalment en castellà al referir-se a enganys massius per mitjans electrònics...".
d.- Capturador de pulsacions (Keylogger)."El capturador de pantalles és una xicoteta aplicació que permet capturar amb una imatge, un fragment de la pantalla o de la finestra d'una forma senzilla i ràpida ."
e.- Espia (Spyware)."Es denomina espionatge a la pràctica i al conjunt de tècniques associades a l'obtenció encoberta de dades o informació confidencial. Les tècniques comunes de l'espionatge han sigut històricament la infiltració i la penetració, en ambdós és possible l'ús del suborn i el xantatge."
f.- Puerta trasera (Bacdoor)."En la informàtica, una porta posterior, en un sistema informàtic és una seqüència especial dins del codi de programació, per mitjà de la qual es poden evitar els sistemes de seguretat de l'algoritme per a accedir al sistema. ..."
g.- Rootkit."Un rootkit és un programa que permet un accés de privilegi continu a una computadora però que manté la seua presència activament oculta al control dels administradors al corrompre el funcionament normal del sistema operatiu o d'altres aplicacions. ..."

h.- Segrestador del navegador (browser hijacker).
Posa un exemple de cadascun d'ells.

  • Diferència entre Virus, Cuc i Troià.
  • A la hora de hablar de virus de ordenador la mayoría de la gente se refiere equivocadamente a los gusanos y a los caballos de Troya como si fueran virus.
    Aunque los términos troyano, gusano y virus se utilizan a menudo alternativamente, no son iguales. Los virus, los gusanos y los caballos de Troya son todos programas malévolos que pueden causar daño a tu ordenador, pero hay diferencias entre los tres, y saber esas diferencias puede ayudarte a proteger mejor tu ordenador contra sus efectos, a menudo, muy perjudiciales:

No hay comentarios:

Publicar un comentario