jueves, 21 de noviembre de 2013

ACTIVITAT 3.2



1.Entrada

Que es un antivirus i com funciona ?
Cerca tres antivirus gratuits
"L'antivirus és un programa que ajuda a protegir la seua computadora contra la majoria dels virus, worms, troians i altres invasors indeseados que puguen infectar el seu ordinador."

Avast! Free Antivirus 6
AVG Free Edition 2012
Microsoft Security Essentials
Quina es la finalitat  de un tallafocs o fillewall?

TALLAFOCS:"Un tallafocs (firewall en anglés) és una part d'un sistema o una xarxa que està dissenyada per a bloquejar l'accés no autoritzat, permetent al mateix temps comunicacions autoritzades. Es tracta d'un dispositiu o conjunt de dispositius configurats per a permetre, limitar, xifrar, desxifrar, el tràfic entre els diferents àmbits sobre la base d'un conjunt de normes i altres criteris.

FILLEWALL:Què és un firewall? S'aplica Windows Vista Un firewall és programari o maquinari que comprova la informació procedent d'Internet o d'una xarxa i, a continuació, bloqueja o permet el pas d'esta a l'equip, en funció de la configuració del firewall. Un firewall pot ajudar a impedir que pirates informàtics o programari malintencionat (com a cucs) obtinguen accés a l'equip a través d'una xarxa o Internet. Un firewall també pot ajudar a impedir que l'equip envie programari malintencionat a altres equips."

No hay comentarios:

Publicar un comentario